Nieuws & beurzen

Het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) heeft de Benelux primeur voor het handhygiëne monitoringsysteem van NosoEx .

Dit betekent ook het eerste project in de nieuwe samenwerking tussen de firma GWA Hygiene (de ontwikkelaar van het NosoEx platform), Dialex Biomedica als leverancier van de DAX Handhygiëne producten en Psimco voor de technische ondersteuning.

Buiten de algemene ondersteuning in dergelijke projecten stelt Dialex Biomedica ook de kennis van haar Clinical Manager Bart Gordts ter beschikking. Zo staan de klant en onze klinische dienst in nauw contact om de scope van dit project te bepalen alsook welke kritische indicatoren men wilt gaan monitoren en vooral hoe. Eens geïmplementeerd zijn er nog uitbreidingszaken zoals automatische rapportages en de “5 handhygiëne momenten” tablet waarbij het ziekenhuis “live” handhygiëne audits kan uitvoeren en de resultaten centraal kan bewaren / analyseren in het NosoEx platform.

Voor verdere vragen over het synergetisch aanbod van NosoEx en DAX, aarzel niet om ons te contacteren

Lees hier het volledige artikel van het Ziekenhuis Oost-Limburg:

Lees meer

Clinell Universal bewezen actief tegen CoVid-19!

Het is nu bewezen dat Clinell Universal het CoVid-19 virus in 30 seconden neutraliseert.

De snelheid waarmee de CoVid-19 pandemie zich over de wereld verspreidde verplichtten beleidsmakers om maatregelen te nemen die niet altijd bewezen efficiënt waren. Immers, vermits het SARS-CoV-2 virus nieuw en dus niet beschikbaar was voor laboratoriumtesten, kon men voor de meeste ontsmettingsmiddelen die enkel bewezen werkzaam zijn tegen andere Corona virussen zoals MERS, alleen maar bij benadering aannemen dat ze ook SARS-CoV-2 (CoVid-19) zouden afdoden.

Lees meer Bekijk officiële rapporten van deze evaluatie